30 Temmuz 2013

Haftanın Ücretsiz Kitapları

  1. Shadows of Esteren - Book 0 Prologue. Ödüllü oyunun detaylı tanıtımı diyebileceğimiz 80 sayfalık bir kitap. Beğenirseniz, Shadows of Esteren - Book 1 Universe de 25 dolarlık etiketiyle sizi bekliyor olacak.
  2. Better Than Any Man. Ücretsiz olan ve çok beğenilen Lamentations of the Flame Princess kurallarını kullanan, bu seneki Free RPG Day için çıkarılmış 180 sayfalık Level 1-4 bir macera. "Pay What You Want" olduğu için sıfır dolar ödeyerek alabilir, çok beğenirseniz istediğiniz ücreti tekrar verebilirsiniz.
  3. Codex of the New Earth: Cult of the Wraith. Çok beğendiğim post-apocalyptic oyun Other Dust için bir macera. İsterseniz ücretsiz indirebileceğiniz Stars Without Number ile de kullanabilirsiniz.
  4. Basilisk! Tamam, bu ücretsiz değil ama sadece 1 dolar. Yine 1 dolara satılan ve tek sayfa olan şirin oyun Folklore için yazılmış tek sayfalık bir macera.
  5. Cosmic Patrol: The Eiger Agenda. Free RPG Day 2013 için hazırlanan, Cosmic Patrol tanıtıcı 25 sayfalık bir kitap. Eğer 50'lerin ve 60'ların bilimkurgu havasını seviyorsanız bir deneyin derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder