10 Aralık 2013

Kısa Kısa

  • Evil Hat Productions, 2014 yılının ortalarında çıkması beklenen ve RPG endüstrisinin detaylı tarihinin anlatılacağı Designers&Dragons adlı dört kitaplık bir seri hazırlıyor. Firma dün bize bir sürpriz yaparak, merakla beklediğim bu serinin 1970-1979 yılları arasını anlatan ilk kitabının yaklaşık %25'ini oluşturan, TSR'ın tarihinin ele alındığı 121 sayfalık bölümü ücretsiz olarak web sitesine koydu. Eğer hobimizin tarihine meraklıysanız, EN World'un sitesinde de konuyla ilgili güzel bir kaynağın yer aldığını hatırlatayım.
  • Güzide blog'lardan Sly Flourish bu aralar FATE'e gönül vermiş durumda. Bu yüzden FATE sistemini seven ama D&D'den de vazgeçemeyenler için 10 sayfalık ücretsiz ve ilginç  bir pdf çıkardı: Dungeons of FATE.
  • Knights of the Dinner Table sevenlerdenseniz size ilginç bir haberim var: KODT Live Action Series için bir Kickstarter projesi başladı. Oyuncuların karakterlere fiziksel benzerliği şaşırtıcı.
  • Bu aralar okuyacak bir şey bulamıyorsanız, şu sitede tonla RPG blog'u bulabilirsiniz. Birisi mutlaka sizin zevkinize hitap edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder