25 Aralık 2013

Yeni Kitap Ve Dergiler

Bugün özellikle Dungeon Crawl Classics hayranlarını sevindirecek haberler var:
  • İlk DCC dergimiz hayırlı olsun: D.A.M.N! 64 sayfalık ve 7 dolar fiyat etiketi olan dergide 3 yeni macera, bir yeni class ve diğer sistemlerin maceralarını DCC'ye çevirmek için tavsiyeler bulunuyor.
  • Brave the Labyrinth ise Labyrinth Lord temelli bir dergi olmasına rağmen, tüm OSR oyunları için bir kaynak olabilecek içeriğe sahip. Derginin 1., 2. ve 3. sayılarını Pay What You Want sistemiyle ücretsiz indirebilir ve hakettiğini düşünüyorsanız, uygun bulduğunuz bir miktarı ödeyebilirsiniz.
  • The Old God's Return, DCC'nin yaratıcısı Goodman Games'in çıkardığı noel tatili temalı bir DCC macerası. 20 sayfalık level 1 macera 7 dolar.
  • The Perils of Cinder Claws ise yaptığı her iş beğeni toplayan Purple Duck Games'in yeni kitabı. Yine noel tatili temalı kitap biri level 1 diğeri level 3 iki DCC macerası içeriyor. 32 sayfalık pdf'i 6.50 dolara alabilirsiniz.
  • Zombified iki ayrı formatta gelen yeni bir oyun. İlki FATE Core kurallarını kullanıyor ve 70 sayfa, ikincisi ise bunun yarısı kadar ve daha sade kurallar içeriyor. Zombi içerikli oyunlar ilginizi çekiyorsa dumanı üstünde bu oyuna bir bakın derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder