23 Ocak 2014

İzmir'de Bir RPege Etkinliği

Çoğunlukla üniversite topluluklarının yaptığı büyük organizasyonların yanısıra, nispeten küçük grupların farklı şehirlerde hobiyi tanıtma ve sevdirme amaçlı girişimlerde bulunmalarını saygıyla ve takdirle takip ediyorum ve bu tür yapılanmaların süreklilik arzettiği sürece çok faydalı olduğuna inanıyorum. Bu kapsamda, yeni aldığım bir habere çok sevindim; İzmir'de aylık olarak düzenlenen ve yakında 15.si yapılacak bir RPG etkinliği varmış. Konuyla ilgili olarak organizatörlerden Aybike Kömen'e ulaştım ve kendisi aşağıdaki bilgileri verdi:

"RPege, İzmir'de RPG severleri bir araya getirmek için aylık olarak yaptığımız etkinliktir. Hiçbir üniversitenin etkinlik kulüplerine ya da farklı bir derneğe bağlı olmamakla birlikte her ay hem deneyimli oyunculara hem de RPG'ye meraklı yeni oyuncuların kendilerini geliştirebilecekleri, farklı oyunlarla, herkesin zevk alabileceği bir etkinlik düzenlemeye gayret ediyoruz. Ayrıca RPG dışında bir etkinlik isteyenlere RPG tabanlı çeşitli boardgame oyunları sunuyoruz. Eğer siz de RPege'de DM veya oyuncu olmak isterseniz etkinlik yöneticilerine ulaşmanız yeterlidir. Etkinlik tarihlerini Facebook grubumuzdan takip edebilirsiniz"

Sonuç olarak İzmir ve çevresinde oturuyorsanız ve RPG ile ilgileniyor veya merak ediyorsanız RPege sizin için güzel bir fırsat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder