20 Temmuz 2012

Fiasco - Live!

Sizlere daha önce Fiasco'dan bahsetmiştim. Şimdiye kadar gördüğüm tüm review'ları çok iyi olan, alıştığımız RPG'lerden oldukça farklı bu oyunu daha iyi anlamak isterseniz, yukarıdaki videoyu izleyebilirsiniz. İkinci bölümde işlerin nasıl sarpa saracağını merak ediyorum. Bu arada ben de sonunda Fiasco'yu pdf olarak satın aldım ve Zeki Kırtasiye'den bugün baskısının çıkmasını bekliyorum. Okuyup, oynatmaya fırsat bulduğumda tecrübelerimi burada sizlerle paylaşacağım.

Update: Yukarıdaki bölüm için özel olarak hazırlanan Saturday Night 78 playset'i çıktı, ücretsiz indirebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Bende açıkcası o bölümden gaza gelip ani bir kararla satın aldım. İlk fırsatta denemek için sabırsızlanıyorum. Bir sürü farklı senaryonun ücretsiz olarak sunulmuş olduğunu fark ettim satın alırken, oldukça hoşuma gitti.

    YanıtlaSil
  2. Evet, isteseler satabilecekleri senaryoları ücretsiz vermeleri benim de çok hoşuma gitti. Bir de kitabın sonunda "bu kitabı file sharing sitelerinden pdf olarak indirdiyseniz, bizim siteye bir bakın, başka ücretsiz güzel şeyler de var. Eğer isterseniz de birkaç kuruş verirsiniz bize belki" kısmını da çok takdir ettim :)

    YanıtlaSil