07 Mart 2013

Dead of Night

DriveThruRPG'de %25 indirim devam ederken, ne zamandır wishlist'imde bulunan Dead of Night'ı kendime GM's Day hediyesi olarak aldım. Kitabın daha 6. sayfasındaki görselde "Tamam" dedim, "çok  doğru bir seçim yapmışım". İlerleyen sayfalarda da bu fikrim kesinleşince kitaptan sizlere söz etmeye karar verdim. Sonra hatırladım ki Babil Kulesi'nde zaten bu oyunla ilgili çok güzel bir tanıtım yazısı var. Hatta o yazının şu kısmını burada paylaşmadan edemeyeceğim: "Bir zamanların VHS furyasına, o parazitli, cızır cızır kayıtlara çeşitli kanalların gece yarısı sonrası yayınladığı ipten kazıktan kopmuş (korku tarzı) filmlere özlem duyuyorsanız eğer, Dead Of Night’a mutlaka bir şans verin." Lütfen Babil Kulesi'ndeki bu tanıtımı bir okuyun ve hazır indirim devam ediyorken bu güzel oyunu kaçırmayın.

1 yorum:

  1. Dead of Night çok keyifli bir oyun gerçekten. Üstelik korku türünün ötesinde, tüm B filmler için kullanabiliyorsunuz. Ben ucuz aksiyon filmlerinden ilham alarak oynattığı oyunlarda da bolca kullandım ve çok başarılı oldu.

    Açıkçası, insanları RPG'lerle tanıştırmak konusunda da bu gibi oyunların artık ana akım oyunlardan daha iyi birer alternatif olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil