06 Ağustos 2012

3 Oyun

DriveThruRPG'de her hafta onlarca RPG kitabı ve eklentileri çıkıyor. Bunların hepsini okuyup inceleme yazmam, çok isterdim ama, maalesef mümkün değil. Bu kadar çok kitabın arasında dikkatimi çeken ve şans eseri hepsi bir Dünya Savaşında geçen üç oyundan çok kısaca bahsetmek istiyorum:

İlk kitap, 384 sayfalık bir oyun: Godlike. Oyunun yazarı, Delta Green'i yazan ekipten Dennis Detwiller. Detwiller şimdiye kadar yaptığı hiçbir işle hayal kırıklığı yaratmadı, o yüzden 2. Dünya Savaşında her iki tarafta da savaşan süper kahramanları oynayabileceğimiz bu kitabı, okunacaklar listesine hemen ekliyorum.

İkinci kitap da 2. Dünya Savaşında, ancak çoğunlukla suyun altında geçiyor: In Harm's Way: Pigboats. Siz de o dönemin en heyecanlı savaşlarının denizaltılarla yapıldığı konusunda benimle hemfikirseniz ve favori filmlerinizden birisi Das Boot ise, o zaman 196 sayfalık bu oyunu kaçırmayın.

Son oyunumuz ise bir Trail of Cthulhu macerası: Flying Coffins. 35 sayfalık bu kitap, 1. Dünya Savaşındaki hava savaşlarını ve Cthulhu Mitosunu biraraya getiriyor. Bunu nasıl yaptığını sormayın, ben de gerçekten merak ediyorum. O dönemin hava çarpışmaları ilgimi çok çektiğinden, bu kitabı da oynatmasam bile sadece okumak için edineceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder