08 Nisan 2013

Yeni DCC RPG Maceraları

Geçtiğimiz hafta, gözde oyunlarımızdan Dungeon Crawl Classics RPG için dört yeni macera çıktı:

  • İlk macera, DCC RPG'yi çıkaran ve yaptığı her işi takdir ettiğim Goodman Games'den geliyor: Dungeon Crawl Classics #75: The Sea Queen Escapes. Yine harika çizimler içeren, DCC RPG macera serisinin 9. kitabı olan bu pdf 24 sayfa ve level 3 karakterler için hazırlanmış. Fiyatı 6.99 dolar.
  • İkinci macera, DCC RPG için hem çok faydalı hem de ücretsiz bir tool olan Crawler's Companion'ı yazan Purple Sorcerer Games'den: Lair of the Mist Men. Level 1 karakterler için olan macera 15 sayfa ve 2.49 dolar. Crawler's Companion kullanıyorsanız, programın gelişimine destek vermek için bu hesaplı macerayı satın alabilirsiniz.
  • Üçüncü macerayı, Appendix N serisinin yayıncısı Brave Halfling Publishing çıkardı: Appendix N Adventures #4: "The Witch of Wydfield". Bu serinin daha önceki 3 kitabı da çok iyi eleştiriler almıştı, bu kitabın da aynı başarıyı sürdüreceğini düşünüyorum. Level 0 funnel macerası olan bu kitap 10 sayfa ve 1.95 dolar.
  • Son kitabımız Mystic Bull Games'den ve aslında tek bir macera değil, bir düzine encounter'dan oluşuyor: In the Prison of the Squid Sorcerer. Bu yazıya konu olan kitapların içinde en pahalı olan macera 12 dolar ve 45 sayfadan oluşuyor. Unique yaratıklar barındıran bu encounter'ları isterseniz kendi maceralarınız içinde kullanabilir, isterseniz de one-shot oyunlar için kullanabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Merhabalar, sizinle iletişime geçmemiz mümkün mü? Facebook profiliniz varsa, paylaşabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      RPG Delisi'nin facebook sayfasıı aracılığıyla bana ulaşabilirsiniz: www.facebook.com/rpgdelisi

      İyi günler dilerim.

      Sil